omadaΤα μέλη της ομάδας OKS R&C προέρχονται από διαφορετικά γνωστικά πεδία, με σκοπό να υπάρχει μια διεπιστημονική ανταλλαγή γνώσεων κι απόψεων, αλλά και μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και στήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση.

Αντώνης Γαβαλάς, MSc | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Με ερευνητικές σπουδές στη διοίκηση ομάδων και όντας διαχειριστής επιχείρησης, εκπαιδευτής και υπεύθυνος ομάδων στο παρελθόν, ο Αντώνης είναι έτοιμος να προσφέρει τις όποιες γνώσεις και δεξιότητες έχει αποκτήσει στην υπηρεσία της έρευνας και της συμβουλευτικής σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, συμπεριφοράς, συνεργασίας κι ομαδικής απόδοσης.

Ξεκίνησε με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ο Καλός Συνάδελφος" διότι είναι μάλλον ιδεαλιστής και θέλει να προσφέρει έργο στο κοινωνικό σύνολο. Το κυριότερο προτέρημά του είναι πως γνωρίζει ότι δεν τα ξέρει όλα και γι’ αυτό συνεχώς αναζητά τη γνώση. Επίσης, έχει μάθει να ακούει πραγματικά τους άλλους, να δέχεται και να εφαρμόζει την άποψή τους. Πιστεύει πως το μεγαλύτερο προσόν ενός μάνατζερ είναι να έχει την ικανότητα να αξιολογεί τις απόψεις των άλλων και να κρίνει ορθά ποιους ανθρώπους να αξιοποιεί και σε ποιες θέσεις. Του αρέσει να συνεργάζεται με άλλους ανθρώπους, αφού πιστεύει πως η ομαδική εργασία τον κάνει να γίνεται καλύτερος.

Ο τρόπος σκέψης του είναι φιλελεύθερος και δεν περιορίζεται μονάχα στο κοινά αποδεκτό και στο συμβατικό. Αποφεύγει τη "λογική" της μάζας και δε διστάζει να ακολουθήσει νέες ιδέες και τακτικές. Η προσέγγισή του εκφράζεται μέσα από τη φράση "Τα αποδέχομαι όλα και αμφισβητώ τα πάντα". Τον ενδιαφέρουν πολύ οι άνθρωποι και η ψυχολογία τους, καθώς και η συμπεριφορά τους, γι’ αυτό συνεχώς τους παρατηρεί και προσπαθεί να τους καταλάβει. Το ενδιαφέρον του αυτό είναι που τον οδήγησε και στη λογοτεχνική και θεατρική συγγραφή.

Έφη Παπαϊωάννου, MSc | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Η Έφη είναι δικηγόρος και πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια από το βρετανικό φορέα SACRO και Scottish Community Μediation Center. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως βοηθός ερευνήτρια στην ανάπτυξη του θεσμού της διαμεσολάβησης και είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντάσσεται η μελέτη εναλλακτικών πρακτικών επίλυσης διαφορών των μερών μιας διαμάχης (Alternative Dispute Resolution Methods) και η πρακτική εφαρμογή τους στον εργασιακό χώρο. Με γνήσια κλίση προς την έρευνα για ό,τι συμβαίνει στα εθνικά και διεθνή δρώμενα και πάνω σε επίκαιρα νομικά ζητήματα, το πιθανότερο είναι να είναι ήδη ενημερωμένη.

Είναι έτοιμη να παρέχει τις γνώσεις και δεξιότητες της στις επιχειρήσεις εκείνες που επιθυμούν να εξετάσουν την πρακτική της διαμεσολάβησης ως ένα μέσο διευθέτησης των διαφορών που πιθανόν προκύπτουν στο χώρο τους. Είναι άνθρωπος ανοιχτός σε νέες ιδέες και δε διστάζει να αναλαμβάνει απαιτητικές δράσεις, προσόντα που την καθιστούν έναν αξιόλογο συνεργάτη, μια άριστη συνάδελφο.

Άγγελος Αλεξόπουλος, PhD | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

O Άγγελος έχει διδακτορικό στην οργανωτική συμπεριφορά από το Dublin City University. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τις διαπροσωπικές και διομαδικές σχέσεις στον εργασιακό χώρο, με έμφαση στην εμπιστοσύνη και στα δίκτυα ανταλλαγής γνώσης. Έχει έξι χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση μελλοντικών και εν ενεργεία ΗR managers. Τον τελευταίο χρόνο διαμένει στο Παρίσι, όπου διδάσκει, ερευνά και, στα ενδιάμεσα, αναπτύσσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Είναι άνθρωπος δραστήριος, με έντονη εσωτερική παρακίνηση και διάθεση να δώσει το δικό του στίγμα, τόσο σαν ερευνητής όσο και σαν σύμβουλος. Έχει όλα τα προσόντα ενός καλού συναδέλφου και συνεργάτη, αφού είναι δεκτικός σε διαφορετικές ιδέες και απόψεις, ανοιχτός στην επικοινωνία, πρόθυμος να βοηθήσει και το σημαντικότερο ολοκληρώνει τις εργασίες που αναλαμβάνει έγκαιρα κι αποτελεσματικά.

Δημήτρης Κουρουκίδης, MSc | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Ο Δημήτρης, ιδρυτικό στέλεχος της Tetris informatics, με μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική, προσφέρει τις υπηρεσίες του στους τομείς μηχανογράφησης | μηχανογραφικών διαδικασιών, ανάπτυξης λογισμικού | πληροφοριακών συστημάτων, απαραίτητα για την ομαλή ροή των εργασιών, αλλά και της επικοινωνίας (ροή πληροφοριών) μέσα σε μια επιχείρηση.

Είναι ευσυνείδητος επαγγελματίας, δουλεύει σκληρά και επιμένει στη λεπτομέρεια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά. Είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος, έχει αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνει, γιατί το κάνει καλά, είναι φιλελεύθερος κι ασυμβίβαστος χαρακτήρας (δε συναινεί στο ανήθικο και στο παράλογο), αλλά ανοιχτός σε άλλες απόψεις αρκεί να είναι τεκμηριωμένες.

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.