16Απρίλιος

Εθελοντική Συνεργασία της OKS με το ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Η ομάδα της OKS συμμετέχει εθελοντικά στα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων από δράσεις ΔΑΣΤΑ/ΟΠΑ

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2012

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), στα πλαίσια λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), διοργανώνει κύκλο εργαστηρίων σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Στόχος του Γραφείου είναι αυτός ο κύκλος εργαστηρίων να εμπλουτιστεί και να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μπορούν να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου.

Η ομάδα του Καλού Συναδέλφου συμμετέχει εθελοντικά, εισάγοντας το διαδραστικό εργαστήριο «Δεξιότητες Ομαδικής Συνεργασίας & Συμπεριφοράς» (Teamworking Skills).

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων ομαδικής λειτουργίας μέσα από παιχνίδια ρόλων και η αναγνώριση του αντίκτυπου του προσωπικού στυλ ομαδικής λειτουργίας του καθενός στο αποτέλεσμα της ομάδας. Θα δοθεί έμφαση στην δυναμική των ομάδων και την επίλυση συγκρούσεων μέσω διαπραγματεύσεων σε αυτό το πλαίσιο.

Σύνδεσμος:

http://www.career.aueb.gr/index.php?c_id=42